В последните работни дни някои от народните представители си спомниха за

...
В последните работни дни някои от народните представители си спомниха за
Коментари Харесай

Какво си пожелаха депутатите за Коледа?

В последните работни дни някои от народните представители си спомниха за детството

Коледната почивка публично стартира и за депутатите. Тази година тя е по-кратка - от 24 декември до 2 януари. В последните работни дни някои от народните представители си спомниха за детството и си пожелаха снежна Коледа.

Споровете и политическите нападки последователно отстъпиха място на борови клончета, цветна декорация и дребни коледарчета. Духът на Коледа завладя Народното събрание, макар дългите съвещания по отношение на държавните финанси и прекрояването на Изборния кодекс. Предстоящите празници ги откъснаха от законопроектите и междупартийното противоборство и ги върнаха към магията на Коледа, предава dnes.bg.

" Вълшебни дарове и фамилна топлота ", пожела Надежда Йорданова от " Демократична България ".

" В най-ранната си възраст желаех да бъда част от музикална група, след това желаех да стана физик и след това влязох в компетентност Икономика, в този момент съм тук. Но в четвърти клас искахме да създадем рок група и дружно с другари да вършим концерти ", сподели Кирил Петков от " Продължаваме промяната " пред Bulgaria ON AIR.

" Избягвам да се връщам обратно, тъй като доста хубави мемоари има обратно, а пък би трябвало да гледаме напред в бъдещето. Спомням си, че съм получил един подарък, на който доста съм се радвал -  оръжие, пластмасово, тогава нямаше толкоз екстри ", описа Георги Гьоков от Българска социалистическа партия.

" Честно казано си мечтаех да стана офицер, само че тази фантазия не се сбъдна, икономист съм, само че по този начин или другояче би трябвало да я почитаме ", разяснява Цончо Ганев от " Възраждане ".

" Сега като се върна толкоз обратно най-голямата еуфория беше да видя Дядо Коледа и Снежанка. Отвъд детските илюзии, че Дядо Коледа го има, идва идващият интервал в живота на един мъж, когато първо вярваш в Дядо Коледа, а след това когато се превърнеш в Дядо Коледа ", сподели Явор Божанков.

В ролята на Дядо Коледа или не, депутатите също са си подготвили лист от мечтани дарове.

" Карта за Боровец или някъде другаде, да имам няколко дни, в които да не мисля за политика. Коледа постоянно е фамилен празник, фокусираме се върху нас, готвим всички ястия, дори аз върша чушките и сармите и питката ", сподели Кирил Петков.

" Пожелавам си към елхата брачната половинка ми и двете ми деца - да прекарам освен празниците, всички почивни дни с тях у дома ", показа Явор Божанков.

" Минали сме възрастта, в която да чакаме дарове под елхата. Пожелавам на първо място здраве и сговор за моето семейство и за българския народ ", сподели Стефан Янев.

Депутати са безапелационни - ще прекарат Коледа вкъщи със фамилията. Надеждите са, че след празниците народните представители ще се върнат в Народното събрание отпочинали, по-мъдри и виновни.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР